and the rest of the world…

Aur și Colțescu-Câți bani s-or fi pierdut săptămâna asta?

Așa, la general, banii dacă nu i-ai avut în mână înseamnă că nu i-ai avut. Dap, sună a declarație de-a lu Hagi dar aia e, săptămâna asta a fost una nebună. Că d-aia mă întreb în titlu câți bani s-or fi pierdut săptămana asta. Cel mai probabil nu a scăpat nimeni de cele două flame-uri ale săptămânii: AUR și Colțescu.

Nu știu, poate se întreabă cineva care este legătura dintre subiectele acestea și bani. Păi, din puctul din care mă uit eu, se vede cam așa: Două zile s-a dezbătut în draci cine sunt ăștia de la AUR, de ce au câștigat atâtea voturi cei de la AUR și o grămadă alte conexe legate de finanțarea, doctrina și ce se află în spatele acestui nou partid. Bă, nu zic, e ok să te informezi dar las-o dracu mai ușor, nu-ți consuma toată energia pe niște unii care nici măcar nu s-au apucat de treabă. Oricum nu mai schimbi nimic…. Tot așa și cu Colțescu. Aici pot să-mi dau cu părerea, Colțescu, e prost sarmale. Atât de prost încât nu se poate controla. Și aici au apărut o altă grămadă de discuții și timp pierdut pe dispute legate de subiect. Și ce s-a rezolvat? Au devenit ăia de aveau deja înclinări rasiste mai toleranți? Nu cred….

Acum, că am făcut paranteza asta, zic că pe astea două subiecte, dacă pe grupul meu de whatsapp unde sunt oameni peste media acestei țări din toate punctele de vedere s-au încărcat câteva mii de mesaje, nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în zona aia în care se învârt creioanele mai puțin ascuțite. Și toate discuțiile astea s-au cam purtat în perioada activă a zilei, în perioada aia în care oamenii trebuiau să muncească, să producă. Și d-aia cred că s-au pierdut mulți bani pe marginea discuțiilor astea sterile.

Și pentru că-mi place să mă citez uneori, că tot s-a consumat energie și timp, uite ce ziceam acum ceva vreme:

 o metodă prin care poți câștiga bani on line este și vânzarea de link-uri. Pentru asta ai nevoie de un site și de chef de scris. Că nu e suficient doar să-l ai…trebuie să postezi, să crești și astfel să urci în statisticile lui google. Nu te îmbogățești din asta însă, dacă tot stai și comentezi pe facebook pe diverse subiecte de ce n-ai face lucrul acesta pe un blog al tău? După o vreme ajungi să câștigi bani din treaba asta și te mai trezești că înveți și o grămadă de lucruri. Sursa.

Cam asta e ideea, timpul înseamnă bani…și dacă-l fu*i aiurea nu se înmulțește…cum nici banii.

No Comment Yet

Leave a Reply