Dacă mâine ar fi referendum pentru demiterea lui Iohannis…

…o mare ștampilă cu DA aș pune pe buletinul de vot. Mergi bă la catedra de fizică să facă mișto pulifricii de tine, renunță la politică că nu ești bun. Mă rog, oi fi tu da nu așa se face. Ai clamat construcție, ai urlat după unitate și hai să facem treabă. Pas cu pas s-au dus pă pluă toate…pentru că tu ești prost făcut sarmale. Bine, înțeleg unde bați, încă visezi s-o mai lungești cu 5 ani la Cotroceni dar, cu atitudinea asta antiromânească și doar cu interes personal, se alege praful. Și de noi dar și de tine…O să ajungi în cartea de istorie pe verso la pagina dedicată lui Constantinescu…un alt președinte care nu a contat…o să dai și tu vina pe statul paralel așa cum și Emilică s-a recunoscut învins de securitate.

Așa, să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, ieri când săsălăul a semnat decretele  prin care se constată vacantarea funcțiilor de membri ai Guvernului prin demisia lui Paul Stănescu, la ministerul Dezvoltării și Lucian Șova, la ministerul Transporturilor, mă gândeam că, uite bă, chiar i-a venit și lu ăsta mintea la cap și pune umărul să facă ceva pentru țara asta. A făcut fix pix…azi vine cu mizeria asta:

„Voi refuza propunerile formulate de prim-ministru fiindcă avem și argumente de legalitate, dar și de oportunitate. Până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicității motivele pentru care voi refuza motivele pentru care voi refuza”

Mai acum ceva vreme zicea că vrea Autostrada Unirii și cere cu glas rar și apăsat, cerere expresă către guvern, că el nu acceptă ca această autostradă să nu se facă. Și acum ce face turistul vieții? Amână încă o dată numirea unui ministru la transporturi. Păi cine vrei mă nene să-ți facă autostradă? Portarul? Femeia de servici? Dacă numirea Olguței ar fi de înțeles pe motiv că ar fi făcut expresa Craiova-Pitești și mai era și ceva invidie ca între primari, faptul că lungește numirea lui Mircea Drăghici la transporturi nu denotă decât rea credință. Cum să mai lungești cu încă o săptămână? N-ai lungit numirile astea mai bine de

Bine, e joc politic, e campanie…și o să poată zice ficusul că eu am cerut dar statul paralel nu a făcut. Ce să zic, Rușine Domnu Președinte…

6 Comments on "Dacă mâine ar fi referendum pentru demiterea lui Iohannis…"

  1. Eu l-as vota cu 2 maini. Mai bine cu el decat sa-l vad pe dracnea la teleorman.

  2. I-as da un mare siktir lui iohannis. Romania are nevoie de oameni normali la cap nu de idioti ca iohannis! Deci NU!

  3. Am scris nu pentru ca nu vreau sa se mai intoarca niciodata ca presedinte al acestei tari! Poate-l vrea mumasa acolo in Germania!!!

  4. Muie cu Kkt pentru postaci | ianuarie 9, 2019 at 3:26 pm | Răspunde

    Un articol de kkt, al unui kkt pesedist, cu kkt loc de creier. Puți!

Lasă un răspuns