Eu am mai zis că Ponta era pe mână cu Băsescu…

”La Năstase lucrurile au pornit din interiorul partidului. Sunt convins că Victor Ponta a permis pur și simplu arestarea lui Năstase (…) Dacă eram primul ministru al României și președintele PSD, Băsescu și clica lui nu l-ar fi arestat niciodată pe Năstase, nici dacă dărâmau Carpații. Știam ce am de făcut când știi că lui Năstase i se întocmesc dosare false, când îi este umilită familia, avocații și toți cei apropiați.”, a declarat Codrin Ștefănescu, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu.

Deși considerat de mulți drept goarna partidului, Codrin Ștefănescu are rolul său bine definit în structura partidului. El este unul dintre responsabilii cu fumigenele și cu arătat pisica. Acum, tocmai i-a arătat-o lui Ponta….de pisică zic. Și, omul știe multe dedesupturi nu tocmai albe ale politicii de Dâmbovița.

Cum toată lumea se pregăteste de campanie electorală, treaba este destul de clară că Victor Ponta și noul său partid nu o să tragă cu tabăra Psd-ului…drept urmare, Codrin Ștefănescu mai scoate pisica. Probabil că este mai mult decât a declarat.  Despre faptul că coabitarea lui Ponta cu Basescu a fost ceva mai mult, a mai amintit si Sebi Ghiță când cu factura pentru plimbărica lui Koveși în țările calde,nu este o nouatate, Codrin Ștefănescu nu face decât să întărească acest lucru.

Acu, nu zic că Nastase nu merita puțină răcoare dar așa cum zicea și Ștefănescu, când știi că lui Năstase i se fac dosare false, tu, Victor Ponta, închizi ochii de premier? Păi e clară treaba, sigur coabitarea cu Băsescu e mai mult de atât…

#întărâtăidrace

Be the first to comment on "Eu am mai zis că Ponta era pe mână cu Băsescu…"

Lasă un răspuns