Gata boss, s-a trezit Președintele

Bă, să nu-l mai recunosc pe Iohannis…Chiar vroiam să întreb cine este domnul ăsta implicat de la conducerea statului…Deci, stimați meseni, dragi contribuabili, toată lumea în picioare să-l 👏👏👏 pe fiul Sibiului. După 4 ani de mandat, s-a hotărât omul să dea drumul la una dintre cele mai clamate promisiuni din campania electorală, România Educată…dupa 4 ani…tot e bine..

Nu știu de unde atâta chef de treabă pe el…i-o fi luat soția ceva city break pe undeva pe la soare și s-o grăbi să facă și el ceva…că prea a fost implicat. După ce a fost in direct cu Autostrada Unirii, acum anunță ca urmează România Educată. Bravo domnule Presedinte, în sfârșit ceva implicare la temelia națiunii. Cam târziu dar dacă iese, cumulat cu  Programului guvernamental gROwth – Contul individual de economii Junior, peste niște ani avem ceva șanse ca națiune. Cred ca baza ar fi viitorul, copiii…că noi ăștia mai copți ne-am fixat deja orizonturile…le știm deja pe toate. Deși, n-ar strica ceva lecții de civism, poate pe viitor nu vor mai apărea imaginii de genul:

Ce să mai zic, se mai întâmplă și lucruri bune pe final de an, important este ca toată lumea să se implice, macar aici să existe un consens…nu de alta dar e vorba despre viitorul nostru ca popor. A, cred că așa se explică reîntoarcere lui Cristian Preda în țară. Omul e profesor si vrea să pună și domnia sa umarul la educarea Romaniei 🙂

Mai în glumă, mai în  serios, băi românilor care sunteți voi…nu mai așteptați să facă alți, mai făceți și voi…că am mai zis, dacă în anul de grație 2018 nu ai de unde să investești în tine ca individ, păi, scuză-mă, nu guvernul e de vină că tu ești prost.

Be the first to comment on "Gata boss, s-a trezit Președintele"

Lasă un răspuns