Ma gandeam azi…

La multi ani Romania, la multi ani romani! Ma gandeam azi ca punctul ala zero clamat de toata lumea, punctul de la care nu mai ai varianta decat in sus, ar putea fi acum, azi…de Ziua Natioanala…fix in ziua in care se implinesc 100 de ani de cand am devenit o ȚARĂ.

Pare un moment bun? Eu zic ca da…la fel de bun ca oricare altul. Ramane o singura problema…de ce avem nevoie pentru a reconstrui o tara, un popor?  Si am gasit pe internet un grafic care se cam potriveste cu ideea mea.

Dincolo de ceva munca, ceva mai multa incredere si implicare, Romania are nevoie in primul si in primul rand de dezvoltare personala. Daca ne dezvoltam ca indivizi, daca investim in noi si in copiii nostri cu siguranta restul obiectivelor vor fi mai usor de indeplinit. Apoi, printre marile lacune ale noastre ca natie este comunicare. Stam prost la capitolul acesta…. nu intru in detalii, cred ca toata lumea s-a lovit de stiri umflate, bombastice, mincinoase.

Mai avem inca o mare problema…managementul banilor. Si aici nu vorbesc de banii statului, vorbesc in primul rand de managementul bugetului personal. Stam foarte prost la capitolul educatie financiara.

O sa mai revin pe subiect, personal o sa incerc sa pun umarul pentru o tara mai buna.

Lasă un răspuns