and the rest of the world…

Mi-am făcut cont de tranzacționare la XTB, sunt coleg cu Mourinho

Pentru că diversificarea este una dintre cele mai servite lecții când vine vorba de educație financiară, azi mi-am făcut cont pentru bursele externe la xtb. Nu mă întrebați ce păere am despre xtb, încă nu am făcut depunerea, doar am făcut contul. Ideea este că nu am foarte mulți bani de investit pe bursă în momentul acesta, încă lucrez la un plan cum să împart banii cât mai bine astfel încât să profit din plin și de această oportunitate. Cel puțin, momentan până vor modifica iar comisioanele, încerc să profit de treaba asta cu comisionul zero la tranzacții oferită de xtb. Planul ar fi ca în fiecare lună să investesc 100 euro pentru a beneficia de gratuitate. Acum vedem de unde scot lună de lună câte o sută de euro pentru a investi.

Probabil, dacă nu-mi iese treaba cu creșterea veniturilor astfel încât să pot ajunge la încă 100 de euro, o să mai reduc din investiția lunară pe bursa de la București și să acumulez niște etf-uri prin xtb. Bine, parcă nu m-aș abate de la planul de îl am cu BVB dar dacă tot e vorba de oportunitatea asta, zic să profit de ea. Cum m-am pus pe treabă și am început din nou să turez motoarele, sper să-mi iasă. Da, știu, 100 de euro pe lună investiție nu e mare sumă însă, acțiunea este mai bună decât inacțiunea. Plus că treaba asta mă motivează și eu dacă nu sunt mânat în luptă de ceva, sunt leneș. Sau boem, să nu mă fac chiar așa de tare de râs.

Dap, azi aș fi vrut să scriu despre altceva dar dacă timpul e scurt, e bun și articolul acesta care nu ajută pe nimeni cu nimic. Poate doar pe mine…și poate și pe alții dacă ajung la concluzia că e mai bine să faci ceva decât să nu faci nimic.

1 thought on “Mi-am făcut cont de tranzacționare la XTB, sunt coleg cu Mourinho

Leave a Reply