O nouă MoRțiune de cenzură…cu dansul ploii, zic…

Ați transformat ,,grânarul Europei,, într-o țară care importă până și pâine! producția de porumb și floarea soarelui din acest an(nr. producție record) este rezultatul exclusiv al Milei lui Dumnezeu și al ploilor dese, căci investițiile în agricultură nici măcar nu s-au demart!

Citatatul de mai sus este din moRțiunea de cenzură depusă de opoziție…Bă, nu știu cum să o zic în încercarea de-a ocoli cuvântul Autist, folosit de Iohannis, dar, oamenii ăștia trec dincolo de cel mai ascuțit simț al umorului…cad în ridicol.

Cum mă să vii tu, ditamai opoziția #rezist și să trântești inepția asta cum că Dumnezeu este responsabil de niște producții record. Dacă e să o luam logic, tot Dumnezeu este de vină și că nu a mai plouat…Vedeți bo$$ dacă ați sărit de cur în sus cu fondurile pentru catedrală? Da lasă că e bine, avem material de umplutură  să o mai punem de o moțiune. Bine, mă gândesc că se găseau subiecte mai interesante … Tot nu mă pot opri din râs…cum mă, cu Mila Lui Dumnezeu vrei tu să răstorni guvernul? Fratele meleu, nu știu cum s-o zic, da cine a redactat moțiunea asta de cenzură, merită flagelat cu urzici. Vedeți băbăieți ce se întâmplă dacă l-aț luat pe Augustin Lazăr de la plug? Cine să mai #are acum?

N-am găsit nimic legat de recolta de prune, probabil, Sică Orban este mulțumit…că altfel o băgau și pe asta în #moRțiune.

Ce să faci, asta e…și mi-am adus aminte de băiatul ăsta cu recolta…

Be the first to comment on "O nouă MoRțiune de cenzură…cu dansul ploii, zic…"

Lasă un răspuns