Atac armat în Franța…

Atacatorul de la Strasbourg, în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia există o ”fişă S” şi care ar fi fost încercuit de forţele de ordine, cu care s-a implicat într-un schimb de focuri de armă, urma să fie arestat marţi dimineaţa de către jandarmi, dar nu se afla acasă, potrivit unei surse apropiate dosarului, relatează Le Figaro.

:)) Nu era acasă sărăcuțul de el…drept urmare, marți seara, a pus omul mâna pe AK47….Mă, știu că aveau americanii o vorbă, ceva ce zicea cum că, Chiar dacă ești paranoic, nu înseamnă că nu ești urmărit…Nu știu vouă cum vă miroase atacul asta armat că mie-mi seamănă a operațiunea mortul, ceva cu, hai bo$$ să ciuruim 3-4 oameni că s-or liniști ăștia cu protestele, s-or mai trage trage pe la casele lor să empatizeze cu victimele și rudele acestora….hai să le dăm una așea, mai de distras atenția. Și sunt exemple din astea căcălău în lume și, chiar și pe la noi…

Posibil să fie doar o părere, dobitocul ăla poate chiar era un dobitoc și nu-i plăcea Crăciunul. În fine, suspectul de serviciu în cazul atacului armat de la Strasbourg ar fi un anume  Cherif Chekatt.  Cică nu l-au prins nici până la ora asta….Nu știu, mă gândesc că poate ar trebui să mai treacă încă odată pe la el pe acasă…s-o fi întors omul.

În altă ordine de idei, cam așa cum se întâmplă după fiecare tragedie de felul acesta, simpatizanții statului islamic sărbătoreau evenimentul. Cred și eu…când pe criminal îl cheamă  Cherif Chekatt, omul putea să fie și popă , că tot mâna lui Allah la târgul de Craciun ar fi fost. În fine, păcat de oamenii ăia care și-au pierdut viețile….dar, Chiar dacă ești paranoic, nu înseamnă că nu ești urmărit..

Be the first to comment on "Atac armat în Franța…"

Lasă un răspuns