Cocardel Tariceanu

Vesnicul aspirant la scaunul de la Cotroceni, Tariceanu Anton Calin Constantin Popescu…mama cate nume are asta…zici ca e arab, a dat din nou cu mucii in fasole. Desi aveam inceput un mic articol despre acest individ insipid din politica romaneasca ce avea legatura cu niste pantaloni rosii, zic ca e mai importanta gafa facuta de Tariceanu la parada de Ziua Nationala a Romaniei.

E tot pe culoare si asta si se leaga de cocarda tricolora purtata de ombilicul politic (asa-l vad eu pe Taricianu, un ombilc politic) Nu stiu cine-l imbraca pe Tariceanu, posibil sa se imbrace singur ca cica a fost manechin. In fine, vremuri apuse…acum e unul dintre cei mai importanti oameni din stat.

Ce a avut cocarda lui Tariceanu? Pai, in afara de faptul ca era gresita, nu a avut nimic. Uite, pana va povestesc eu cum e cu tricolorul si cocarda tricolora, priviti cu atentie cocarda lui Tariceanu si a celorlalte personaje din poza. Ignorati-l pe Iohan, nu el e subiectul azi..

Vede cineva diferenta? Nu? Bine…Acum, Tariceanu…seful Senatului ori e prost ori cine i-a dat cocarda asta pe invers a vrut sa faca misto de papusel….mai e si varianta ca ar vrea sa transmita ceva zic paranoicii. Eu tind sa cred ca Tariceanu habar nu are cum sta treaba cu tricolorul.

Pentru ca are sanse sa mai participe la cel putin inca o parada, zic sa-l luminam putin pe Tariceanu si sa-i explicam cum e treaba cu drapelul.

Tricolorul românesc s-a oficializat prin Decretul nr. 1 din 14/26 iunie 1848, al Guvernului provizoriu de la București si esenta legata de ordinea culorilor era urmatoarea: lângă lemn vine albastru, apoi galben și apoi roșu fâlfâind. Tot asa sta treaba si cu cocardele tricolore…rosu trebuie sa falfaie…sa fie la exterior, asa cum este cocarda ficusului. Bine, poate lu Tariceanu nu-i mai falfaie sau poate are omu diverse placeri…rosu langa sultita :))

Cam asta e domnu Tariceanu, aveti grija la detalii…

Si de incheiere, ca fapt divers, hai s-o zic si pe cea initiala. Are legatura cu rosu…da pe nadragi.

Tariceanu, cel ce zicea ca sportul nu este o prioritate nationala, a fost saptamana trecuta la ultima etapa din Formula 1. Bosorogul asta s-a imbracat intr-o pereche de nadragi rosii. Uite si pozna…pardon, poza:

Be the first to comment on "Cocardel Tariceanu"

Lasă un răspuns