Craiova-Pitesti, motivul pentru care Iohannis a refuzat numirea Olgutei Vasilescu

Politica e creata si pline de interese. Cine mai crede ca politicienii se zbat pentru tara, sa mearga sa faca un dus rece, sa-si traga rapid doua palme si sa se aseze intr-un colt pana-i trece. Dincolo de manipulare, treaba asta cu refuzul presedintelui Iohannis de-a o numi pe Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor chiar tind sa o cred….Ca e plauzibila.

Cu autostrazile e mai greu in tara asta, ne-am lamurit ca de undeva nu se vrea constructia de autostrazi. Ca s-a si furat si s-au sifonat bani e partea a doua. E certa treaba…Romania nu are nevoie de autostrazi. Motivele sunt multe.

De compensatie pentru lipsa autostrazilor, de bine de rau, restul drumurilor arata decent. Singura problema este aglomeratia. Aici nu prea ai ce face, sunt tot mai multe masini.

Bun, si care treaba cu Iohannis si cu Olguta Vasilescu? Pai, zice-se ca Olguta Vasilescu daca ar fi ajuns ministru transporturilor ar fi tras tare sa construiasca o sosea expres cu doua benzi pe sens care sa lege Craiova de Pitesti, facand in acest fel jonctiune cu A1 si A2.

Chestia vine de aici:

Potrivit lui Boanchiș, ziaristul craiovean Mircea Canțăr i-ar fi spus că fosta șefă a Muncii pregătea construirea drumului expres Craiova- Pitești, două benzi pe fiecare sens.

„Cel mai important ziarist de acolo, Mircea Canțăr, mi-a zis “bă, băiatule, e mare păcat ca a lucrat-o Iohannis. Femeia avea un vis, dar unul realizabil, nu himere vândute în campania electorală. Printre alte chestii, Olguța voia să facă drumul expres Craiova – Pitești. Două benzi pe fiecare sens. Și l-ar fi făcut repede, că-i nebună, ar fi stat toată ziua printre muncitori și l-ar fi terminat”, scrie Răzvan Ioan Boanchiș.

Interese zic…cine reuseste sa faca o sosea expres intre Craiova si Pitesti si o mai si mediatizeaza, s-a ales pe viata cu votul celor din zona.

1 Comment on "Craiova-Pitesti, motivul pentru care Iohannis a refuzat numirea Olgutei Vasilescu"

  1. Fiind din zona, stiu doua lucrusoare: traseul se cam stie, nu degeaba se misca samsarii de terenuri, si de vreo cateva luni se fac masuratori pe tot traseul, inclusiv la doi pasi de satul parintilor mei….dar cand se vor anunta castigatorii de licitatii pe cele trei tronsoane plus centura Slatina si centura Bals e nebuloasa rau…dovada ca primarul din Slatina aloca de la bugatul orasului 46 milioane ron ptr a reface traversarea Slatinei de la intrare dinspre Pitesti pana la iesire spre Bals, omul neprimind nici bani de la Guvern, pe motiv de drum expres, nici de la UE, din acelasi motiv; basca CNAIR anunta ca va baga podul monumental peste Olt in reparatii capitale si va devia traficul prin alta parte, Domnul Stie pe unde…aceste faze mie imi spun ca ai dreptate…reparatii la drumul vechi cand am avea nevoie sa miscam banii spre drumul nou…si da, cine ar face drumul asta plus centura Slatina si centura Bals, ca e cosmar traficul prin aceste orase – Bucurestiul sa nu se planga, sa vezi cum e sa traversezi Balsul in 2 ore – castiga alegerile garantat anu-lumina

Lasă un răspuns