Cum e cu banii din adsense

Pentru că bani, n-am mai scris nimic pe aici, am avut de muncă la job, diverse pe la țară. Nu-i panică, m-am ținut în continuare de investiții, am bagat lunar bani în contul de la BVB și, culmea, chiar mi-au ieșit niște lucruri mai bine decât m-am așteptat….dar hai să revin la banii din adsense din titlul postării.

Dacă din întâmplare mai există curioși câți bani se fac din afișarea de anunțuri adsense pe un blog, nu aș ști să spun cu subiect și predicat…dar se fac. Dăcă te uiți puțin la ultimele articole scrise pe blogul ăsta, o să vezi niște articole cu tentă politică, ușor părtinitoare dar cu ceva umor aș zice eu. N-am treabă cu politica, eu sunt puțin mai pragmatic și nu-mi consum energiile pe dispute inutile, sunt setat să fac bani. Și am încercat să văd dacă se mai fac bani din google adsense. Metoda a fost una banală, făcut un fel de revista presei pe subiectele zilei, aruncat ceva sarcasm în postările respective și distribuit prin diverse grupuri de facebook. În perioada respectivă au fost zile în care constant am câștigat între 40-70 cenți pe zi. Nu este o sumă mare, este știut faptul că adsense pătește puțin pe România iar faptul că anunțurile apar contextual în funcție de căutările celui care dă clic pe un astfel de anunț, pe zona asta de cancan politic suma este și mai mică, 2-5 cenți/clic. De exemplu, de comparație, pe un site de afiliere cu pareri despre diverse produse am pus și anunțuri adsense și prețul pe clic a fost triplu. Bine, nu se merită adsense pe site de afiliere…da eu făceam teste.

Concluzie? Dacă te pasionează puțin zona politică, două-trei articole politice pe zi, împrăștiate pe rețelele de socializare zic că aduce ceva mărunțiș din adsense. Dezavantajul ar fi perenitatea acestor articole…Da, e și asta o metodă de făcut bani pe internet..

Lasă un răspuns