Florin Cîțu vă arată cum se distruge un partid

 

Mare e facebook-ul și mulți se fac de kkt pe el-Anonim

Probabil că Brătienii se răscolesc în mormânt când văd ce bourean dă din goarnă prin partidul lor. În fine, ăia’s morți și îngropați și nu e bine să amestecăm vii cu morții.

Hai să vedem ce planuri are guralivul Florin Cîțu cu o mare parte dintre bugetari. Adică, în cazul în care prin absurd PNL ar câștiga alegerile, Florin Cîțu vrea să concedieze din sectorul bugetar mai mult de jumătate dintre cei angajați în acest moment. Bravo musiu Cîțu, tocmai ce te-ai ales cu niște voturi în minus.
Așa, ce mai vrea inteligentul să facă? Păi, ar cam vrea să demită conducerile de pe la mai toate instituțiile statului…si enumeră omul acolo ANAF, ASF, CC, CNSP, FMM, etc. Hai, că asta e cumva normală în politica noastră, o fac toți cei ce vin la putere…cumva trebuiesc răsplătiți și cotizanții de partid.

Bun, acum vine și lovitura de grație, lovitura care v-a îngropa definitiv un partid deja șchiop, orb și cu probleme grave de pântecăraie. Florin Cîțu ține expres  să înghete toate programelor de subventii (de la buget) si ajutor de stat pana la finalizarea unei analize care sa arate daca banii cheltuiti de la buget au randament pozitiv in economie.

Și uite așa, cu oameni ca Cîțu, dacă PNL-ul mai scoate un 15% e mare lucru.

 

Be the first to comment on "Florin Cîțu vă arată cum se distruge un partid"

Lasă un răspuns