I-auzi bosulică cum făceau ai lu Sighiartău bani…din trafic de copii

Apropo de cum mai fac unii români bani…rețeta de făcut banii este următoarea. Glumesc, aici e rezultatul: Procurorii DIICOT Alba au decis, vineri, trimiterea în judecată a patronilor grupului de firme Filadelfia din Bistrița, care dețin Tabita Tour, fiind acuzaţi de trafic de minori şi evaziune fiscală. Tabita Tour este cel mai cunoscut transportator din Spania. Dosarul va fi judecat de magistrații de la Tribunalul Alba. Deci, trafic de minori…nu vă bagați la așa ceva că frige, e ilegal și vin mascații peste voi. În fine, unii au făcut-o, alții încă o mai fac. Parcă s-au tăiat niște unii acum vreo săptămână prin București din aceleși motive…

Asociații grupului de firme Filadelfia, Ioan Eugen Sighiartău, Gavril Sighiartău, Gelu Petrică Sighiartău, Gavril Sighiartău jr., Tabita Mihaela Ani, Leia Eugenia Coman şi Ionela Cristina Sighiartău au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Alba, pentru constituire de grup infracțional organizat. 

Știu, când vezi înșiruirea asta de nume clar te duci cu gândul la ceva clan dintr-o zonă dubioasă a orașului. Deși nu e departe de ce gândiți voi, faptul că ăștia enumerați mai sus sunt neamurile lui Robert-Ionatan Sighiartău, deputat PNL, politician, da, chestia cu clanul pare mai plauzibilă. Știu, nenea Sighiartău posibil să nege, să zică ca orice politician respectabil că este vorba de un complot. Băi, da cine dreacu l-ar crede când deja pe lista aia de acuzați se regăsesc atâția membrii ai familiei Sigartău? În fine, posibil ca omul să fie chiar cinstit, să nu știe ce învârteau ai lui…el s-a băgat în politică pentru binili oamenilor, să facă ceva pentru țară și comunitate. Pfff…nici eu nu cred ce scriu…

Acum pe serioase, când faci purcoiul de bani, parcă l-ai trimite pe unu mai citit prin politică…mai deschide o ușă, mai închide un dosar. Ce mă frapează pe mine la politicieni e faptul că și-au cam împărțit zonele…aia cu psdeu o ard cu terenuri, păduri și alte insule, ăstia de la pnleu, dacă ar fi plec urechea la fazele alea cu Iohannis și vânzările de copii cu care ne-a făcut antena 3 capu mare, se pare că se ocupă cu resurse umane…de Bășescu am aflat că avea ceva turnătorie..plm, eu stau și mă uit să văd cine mai face câte un clic pe reclame și încerc să văd de unde să mai scot un ban să-mi iau două caucioace noi pentru rablă.

Clar, în viața asta nu mai am timp că sunt relativ ocupat cu altele, dar, data viitoare, sper să mă reâncarnez într-un politician. Promit de pe acum că vă fac autostrăzi, salariile mari și de-al dreaqu, lu unchi-miu ăla bețiv de la țară o să-i cumpăr un autobuz, să facă și el Spania.

Ps. ăla din poză e nepotu  Sighiartău, deputatu…și foarte posibil să nu fie implicat în măgăriile ăstora cu traficul de copii, l-am pus în poză că dă bine cu Iohann..#băietzifrumoși amândoi.

 

1 Comment on "I-auzi bosulică cum făceau ai lu Sighiartău bani…din trafic de copii"

  1. …..tineri si nenorociti…. ei sant samsari de copii..!..pedeapsa cu puscarie pe viata e putin….!

Lasă un răspuns