În România, viața merge înainte chiar și cu coronavirus…comisar-şef reținut de DNA pentru luare de mită

În condițiile în care toată atenția este îndreptată către coronavirus, se pare că metehnele vechi nu sunt afectate de acest lucru, oamenii continuă să facă bani… Un astfel de om este și comisarul-şef Mitică Petcu, din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi, care a fost reţinut vineri, pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

Procurorii anticorupţie susţin în ordonanţă că, în perioada ianuarie – februarie, Petcu ar fi primit, de la mai multe persoane, diferite sume de bani şi alte bunuri, care nu i se cuveneau, pentru programarea „peste rând” a candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme şi preschimbarea fără programare a permisului de conducere. transmite Agerpres.

Mitică Petcu este acuzat de comiterea a 13 infracţiuni de luare de mită în perioada ianuarie-februarie.

Potrivit sursei citate, comisarul-șef Mitică Petcu urmează să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto:adevărul.ro

Be the first to comment on "În România, viața merge înainte chiar și cu coronavirus…comisar-şef reținut de DNA pentru luare de mită"

Lasă un răspuns