Iohannis, un fel de cățelușul Tobi stricat…

Că tot e cu Moș Nicolae azi (La mulți ani sărbăUtoriților!) hai să vă zic întâi cu cătelul Tobi și mai apoi cu Președintele Klaus Iohannis. Dacă despre Iohannis mai cunoașteți una-alta, hai să lămurim și problema cu cățelul Tobi. Așa, bun….cățelul Tobi este o jucărie interactivă. Cântă, spune povești…ce să mai, un cățel isteț. Are și fii’mea un astfel de cățel. I-a fost adus de Moș Crăciun Tataie acum vreo 4 ani…nu, nu asta e legătura dintre Iohannis și cățelul Tobi. 

În fine, după 4 ani de repetat pavlovian aceiași poveste, cățelul ăsta isteț a clacat. Nu mai merge…i-am schimbat baterii, l-am pocnit de perete, l-am zgâlțâit sănătos…nu mai vrea. La orice comandă, cățelul Tobi repetă o singură frază: Vrei să-ți spun o poveste? 

Cam așa și cu Iohannis, după 4 ani în care a spus mereu aceiși poveste, acum a clacat. Deja omul ăsta pare de studiu medical, seamănă din ce în ce mai tare cu Vadim Tudor….doar că nu urlă ca maimuța aia. Na, o fi din cauză că-i mai domol, în definitiv omul nostru e #ardelean. Glumesc, nu am nimic cu ardelenii, chiar sunt oameni faini, n-am vrut să-i jignesc. Bă, chiar salutam cheful de treabă al presedintelui Iohannis, chiar mă bucuram că în sfârșit, după 4 ani de cărat trolerul prin vacanțe, omul nostru considera că a venit vremea pentru proiectul România Educată. Lansarea proiectului a avut loc ieri, una peste alta a fost ok…până în momentul în care Iohannis, exact ca cățelul Tobi(cacofonie asumată) a luat din nou rahat și a aruncat cu el în ventilator. Cred că după mandatul ăsta de președinte putem să-l trimitem la Olimpiada Aruncătorilor cu Rahat în Ventilator…clar o să-l avem olimpic.

Eu m-am săturat de atâția penali și infractori în vârful polticii românești... ar fi explodat încă o dată Președintele. Păi, bo$$, nu știu cum să zic…mătăluță ești fix vârful, Everestul politici românești. Deci, grijă mare cu pianul pe scări…

Cam asta ar fi, proiectul #RomâniaEducată e unul decent și sper din toată inima să reușească. Chiar și mare parte din discursul Președintelui a fost unul decent până la faza de mai sus. Ca o părere pur personală, cred că povestea asta a la Tobi nu avea loc în contextul dat. Fiind vorba de România Educată, aruncatul cu kkt ar fi trebuit lăsat pe mai târziu….aia e, v-am zis că e patologic.

2 Comments on "Iohannis, un fel de cățelușul Tobi stricat…"

  1. Asta observasem si eu…ca el e fix penalul din varf…pe modelul gramada cu curve virgine cere varf…

Lasă un răspuns