Lazăre, ridică-te și ară!

Dar bietul Lazăr nu mai poate că ar mai umbla. Vorbesc de Lazăr ăsta al nostru, nu de biblicul personaj…de Augustin Lazăr. După ce că și-o cam i-a din toate părțile, chiar și ai lui l-au cam lăsat din mână pe motiv de cauză pierdută, se întâmplă să-l mai pocnească încă una pe Lazărică…Deh, când ai ghinion…

Pe bune că e distractiv de îti vine să plângi. Cică, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir  s-a hotărât să-l dea în judecata pe Augustin Lazăr pe motiv de denigrare. Vai domnu Lazăr, chiar așa?! Că cam așa…cică  Augustin Lazăr a încălcat codul deontologic al magistraţilor. Pe bune că e mișto…bietul Lazăr.

Cum eu nu-l urmăresc pe Daniel Dragomir de la SRI pe facebook, dar alți o fac, am luat și eu un citat mic cu declarația.

„Din documentele primite astăzi, înţeleg că Augustin Lazăr a invocat de două ori în punctul său de vedere către CSM că sintagma «inculpaţi de rang înalt» s-a referit la mine. Având în vedere aceste documente şi afirmaţiile denigratoare făcute de procurorul general la adresa mea, am hotărât să îl acţionez în instanţă. Orice român, inculpat sau nu, de rang înalt sau nu, bogat sau sărac, are dreptul la respectarea prezumţiei de nevinovăţie! Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor”

Superb….Lazăr e gata, nu-i mai merge oricine i-ar zice să se ridice și să umble, Lazăr nu mai poate…prea i-o dau toți la gioale….da, până la urmă e și vina lui.

Lasă-i mă neică Lazăre, hai că începe curând campania agricolă, ridică-te și ară!….N-ai auzit că nu mai avem tractoriști? Măcar la asta te pricepi…

Lasă un răspuns