M-am hotarat prin ce broker voi investi pe bursa

Stau de ceva vreme cu ochii pe bursa. Am tot amanat momentul in care voi incepe sa investesc la bursa dar acum gata, m-am hotarat cu ce broker voi lucra pe bursa.  Doamnelor si domnilor, stimati investitori, norocoasa companie prin care m-am hotarat sa investesc la Bursa Romana este, Estinvest. Am stabilit deja contactul si maine urmeaza sa trimit actele pentru deschiderea contului de tranzactionare actiuni pe platforma lor on line.

Momentan nu stiu daca este cea mai buna firma de brokeri, platforma de tranzactionare, cel putin contul demo ce l-am facut la ei nu pare prea uau dar, asa cum recomanda mai multa lume, faci cercetari, verifici pe site-ul bursei romane, compari comisioanele si sumele cerute pentru deschiderea unui cont de tranzactionare on line pe bursa. Din ce am vazut pe site-ul Bursei Bucuresti, Estinvest sunt in topul brokerilor ca numar si valori tranzactionate. Suma minima pentru deschiderea unui cont de tranzactionare actiuni la estinvest este de 2.000 lei, cam cea mai mica suma perceputa de un broker on line. Comisioanele pentru tranzactionare 0.80% lunar pentru sume <50.000 rulate pe bursa prin intermediul platformei de tranzactionare on line. Asta e, pana ajung la rulajele aceste cand pot or sa beneficiez de un comision mai mic sau chiar sa ma mut la un alt broker, stam aici, invatam…

Ce sa zic ca si concluzie generala…in conditiile in care sunt hotarat sa investesc pe bursa pentru o perioada lunga de timp dar nu am experienta in tranzactionarea actiunilor, am ales brokerul prin care voi cumpara actiuni pe bursa Bucuresti tinand cont de suma minima pentru deschiderea contului de tranzactionare.

Be the first to comment on "M-am hotarat prin ce broker voi investi pe bursa"

Lasă un răspuns