M-am jucat pe banii mei

Habar nu am ce o sa se aleaga de blogul asta. Probabil, prafu… mi-am cam batut joc de el. Am inceput serios, cu limbaj relativ academic, l-am sters. De exercitiu, am scris cateva articole in engleza…le-am sters si pe acelea. Acum, revenim din nou la limba romana…vedem ce mai intelege google din toate schimbarile astea.

Aia e, m-am jucat pe banii mei si asta e prima lectie, primul pas in educatia financiara: Faci un plan si te tii de el….altfe, cine-o mai face ca mine, ca mine sa pateasca. Deci, ca sa ma exprim academic, oricine si-a facut un blog despre bani, finante, plm l-a facut tot pentru a mai castiga un ban. Fie ca e vorba de reclame, de link-uri de afiliere sau advertoriale, toata lumea vrea sa monetizeze si sa optimizeze veniturile. Apreciez genul asta de oameni. Pragmatici. Nu prea-mi plac aia de-si mananca din qur sa economiseasca 2 lei. In fine, ca directie de viitor o sa incerc sa ma joc mai departe pe banii mei, o sa incerc sa si monetizez cat se poate acest site, o sa vin si cu niste concluzii trase acum, la batranete, dupa o viata in care m-a durut in plwa de bani…i-am facut si i-am cheltuit.

Ce nu veti gasi pe site-ul acesta? Ei bine n-o sa gasit reteta de facut bani, n-o sa gasiti un limbaj neaparat decent, n-o sa gasiti, n-o sa gasiti. In schimb, sper, printre randuri sa gasiti ideei care sa va ajute pe viitor.

Be the first to comment on "M-am jucat pe banii mei"

Lasă un răspuns