Mai buni miniștri lu Orban?

Și-a anunțat Sică cabinetul. Bine, a făcut lucrul asta de ceva vreme, a fost timp de tocat mărunt fiecare nume în parte, acum rămâne de văzut dacă trece în parlament guvernul ăsta. Bun, indiferent de tabăra politică, dincolo de părerile părelologilor profesioniști, pulimea se întreabă dacă siniștri ăstuia sunt mai buni decât siniștri ăluia. La siniștri „ăluia ” a se citi Dracnea.

Scurt pe doi, dincolo de de minciuna servită și de uni si de alții, celebra gogoașă cu „să făceam pentru români ” singura diferență notabilă ce o văd eu la momentul ăsta, e două.  Prima ține de abordarea lu Sică, mai puțin naționalistă, mai spre UE. Nu intru în detalii, tine și de clamata doctrina inexistentă în politica românească, dar un lucru e cert…ăștia, cel putin la nivel declarativ, sunt mai deschiși spre vest.

A doua chestie observată, ține de numele celor propuși…dacă Dragnea în cele coișpe guverne promovate și demise propunea niște iluștri necunoscuți, Organ a cam adunat oameni scoși mai des pe la televizor. Cât de buni or fi miniștri ăștia propusi de Orban, rămâne de vazut, ține de greaua moștenire pe care, dacă ați fost atenți, cam evită s-o folosească desemnatul…de sintagmă zic.

A, încă o chestie observată chiar si de Veorika…cam puține femei în guvernul lui Orban. Oare le ține pentru a le înlocui pe femeile psd-ului din rândul doi, din posturile alea calde? In fine, treaba asta cu norma de gen pe mine mă cam lasă rece, că  nu suntem la Ikea să ne laudam cu treaba asta, important e ca cel/cea pus într-o poziție, sa-si facă treaba.

PS. Tare curios sunt cum o s-o scoată la cap Câțu, că văd ca la teorie rupe…și eu, pă persoană fizică, de fiecare dată cand văd un Mesia din ăsta, mă gândesc la Ilie Șerbănescu care a făcut kkt-ul praf când a fost pus sinistru…da facea niște emisiuni economice și niște previziuni de ar fi trebuit să mergem în doi ani la sapă cocoțați in Rolls Royce…

Be the first to comment on "Mai buni miniștri lu Orban?"

Lasă un răspuns