Nici cu Iohannis nu mi-e rusine..

Mai sunt cateva zile si se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. Adică e fix Centenarul…ca de asta cred ca toata lumea a auzit. Stiu că o să sune a cliseu dar, Centenarul ne-a gasit mai dezbinati și mai neuniti ca niciodata. Cine e de vina pentru acest lucru? Desi ne face mare placere sa aruncam vina pe ceilalti, cei mai mari vinovati suntem noi…de la ultimul cioban din varf de munte si pana la Iohannis, cel mai inalt om din stat. Turistul suprem cum ar spune unii, mutalaul cum ar spune altii…

Bai, nu am nimic cu Iohannis,  chiar l-am votat…poate, cumva, impresionat si de evolutia Sibiului. Adica, am omis ca ce s-a facut acolo nu a fost musai meritul lui Klaus Iohannis..erau banii UE, bani pentru simplul motiv ca Sibiul a fost capitala culturala europeana. In fine, faptul e consumat, evolutia lui ca presedinte a lasat de dorit. Dincolo ca a jucat cartea neimplicatului, intr-un final cand nu a mai avut loc de intors, a fost tot timpul contra. Nu conta ce, era important sa fie contra. Au mai fost si momente cand a fost pro…de exemplu atunci cand a acceptat Guvernul Dancila,  propunerea PSD. Tot mai cred ca atunci a fost un meci de poker pierdut de Iohannis….pierdut si de PSD, pierdut de noi.

In fine, sa nu mai mai lungesc, ma uit la bietul presedinte cum se pune din nou contra din motive doar de el stiute. Bai nene, e centenar, e moment istoric…fratele meu, ai acceptat guvernul Dancila, esti constient ca ai pierdut meciul atunci dar, nu ne tara pe toti in mizeria asta politica. Accepta dracului odata propunerile alea si hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre….nu de alta dar dupa 1 decembrie, cine stie ce  last minute mai gaseste Doamna Carmen si iar dispari.

Lasă un răspuns