O altă metodă prin care la sfârșit de lună, constați că ai mai mulți bani

N-am mai trecut de multă vreme pe aici, drept urmare, și traficul pe blog a scăzut. Cum traficul înseamnă bani, deși nu s-a simțit, oricum blogul ăsta nu rupea norma, banii câștigați în ultima lună cu acest blog fiind de ordinul cenților, mai exact un singur click înregistrat pe o reclama adsense, în valoare de 0,4 eurocenți, pe motiv că m-am concentrat pe un alt blog, a compensat…acolo, tot din adsense s-au adunat câțiva euro…vreo 6. Dar am tras, am postat zilnic și de sezon

Bun, revenind la titlu, tot în ultima vreme m-am trezit eu că sunt cam gras. Deh, mâncare de la Mega, calorii și bani, mai mulți bani. Deci, ca băieții, mi-am zis că ar fi cazul să mai reduc din burtă. Cum cu ieșitul la alergat sau mersul la sală e mai greu din motive d timp, am redus consumul. Drept urmare, în loc să mai cumpăr mâncare de la Mega Image-ul de lângă birou, gen meniuri sau alte salate de diverse cu cartofi prăjiți și alte ronțăieli, m-am setat ca în timpul zilei să mănânc doar fructe. Clar, 3 mere și două banane costă mai puțin decât o salată de beof cu cartofi prăjiți și o chiflă. E, și uite așa, în două săptămâni am slăbit vreo 6 kg. E drept, în primele zile, aș fi mâncat și-un pui fript de foame dar apoi, treburile s-au așezat pe făgașul normal. Mă simpt mult mai bine, mai ușor și…parcă, la un ochi aruncat în portofel, stau mai bine pe bani.

Deși scopul foametei ăsteia nu a fost economisirea, concluzia este că am slăbit, mă simpt bine și am făcut și o mică economie la buget. Nu, nu merg la MC Donalds să sărbătoresc lucrul acesta…doar zic. A, și încă o chestie, săptămâna asta, pentru prima oară de când am început să investesc la Bursă, dincolo de dividendele încasate și reinvestite, sunt pe plus.

Be the first to comment on "O altă metodă prin care la sfârșit de lună, constați că ai mai mulți bani"

Lasă un răspuns