Pactul global pentru migrație | Roma este a romanilor…

În 3.05.2018 se scria în Declaraţia Euro-Africană de la New York  că migrația este un fenomen necesar, benefic şi favorabil ce contribuie la dezvoltarea globală. La scara istoriei este destul de adevărat, pe termen lung, marile migrații au adus beneficii. Doar că între timp lumea s-a mai schimbat și o migrație masivă ar aduce un dezechilibru major statelor afectate. Deja, semnarea Pactului Global pentru Migrație face victime, Președintele Franței, Emmanuel Macron fiind acuzat de trădare de câțiva generali din armata franceză pe motiv că nu a consultat Parlamentul și populația. Nici la noi nu s-a discutat sau consultat mare lucru…deși Președintele Iohannis și-a dat acordul pentru semnarea Pactului Pentru Migrație.

După cum probabil toată lumea știe, deschiderea porților europei pentru valurile de imigranți a fost făcută la insistențele Cancelarului german,Angela Merkel. Economia germană era pe val, avea nevoie de forță de muncă iar exemplul din anii 60 când Germania a importat masiv frorță de muncă din Turcia era un exemplu la îndemână. Ce a omis Angela Merkel a fost faptul că nici azi, turcii din Germania nu sunt integrați în totalitate, problemele existând în continuare în sânul comunității turce din Germania. Și atunci a fost o migrare controlată, turcii aceia indeplineau niște condiții, aveau o pregătire…

Un alt exemplu de imigrație masivă este cel al Franței unde au venit masiv cetățeni din fostele colonii franceze. Nici aceștia nu sunt integrați, problemele din ultima vreme fiind și motivul pentru care în Franța, președintele Macron este acuzat că trădează interesul național.

Statul francez va realiza prea târziu imposibilitatea de a integra atât de mulți oameni, care, pe lângă cultura lor complet diferite, s-au regrupat în ultimii patruzeci de ani în zone care nu se supun legilor Republicii”, se spune în scrisoare. Semnatarii mai spun și că imigrația în masă elimină „reperele civilizaționale” ale Franței. Sursa

Ce prevede Pactul Global pentru Imigrație și cum afectează el România

Conform Pactului, statele sunt obligate nu numai să-şi deschidă graniţele pentru imigranţii lumii, dar să şi depună eforturi pentru a-i ajuta să selecteze şi să aleagă ţara de destinaţie prin informaţii cuprinzătoare despre fiecare din ţările în care aceştia ar dori să se stabilească! (Obiectivul nr. 3 din Tratat).

Dincolo de faptul că acest pact încălcă Constituția României, care la Art. 3, alin.4 spune clar că: Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine. Conform deputatului englez Janice Atkinson, în urma semnării acestui pact, țările Europei ar urma să fie luate cu asalt de 59 de milioane de migranți în decurs de doar 6 ani.  Clar, din aceste milioane, o parte se v-a pripăși și în România. Ne asumăm integrarea și întreținerea acestora din taxele și impozitele noastre?

Se pare că istoria a devenit doar o materie făcută să încarce programa școlară, nimeni nu mai știe motivul pentru care Cezar a fost asasinat…. Roma este a romanilor…și astfel, unul dintre cei mai străluciți lideri din istorie, Cezar, a fost înlăturat cu niște cuțite în coaste.

Be the first to comment on "Pactul global pentru migrație | Roma este a romanilor…"

Lasă un răspuns