Pucius interruptus

Încă mă țin de burtă și râd cu lacrimi și muci. Cică, azi, opoziția a încercat un puci în parlament. Se pare că a fost o acțiune relativ precocă că în loc de puci a ieșit un pucius interruptus. Curg știrile pe subiect, încă nu s-a lămurit treba. Ultimele știri zic că DNA a încercat să facă jocul opoziției în Parlament. Dracu știe, te aștepți la orice din partea ăstora de la dna… În fine, circul continuă…aștept să se liniștească apele.

În fine, ideea era că am fost plecat puțin cu treabă iar la întoarcere, vuiau site-urile de știri cu titluri din alea de black friday, mari cât Casa Poporului, cum că, scandal în Parlament. Deja pregăteam popcornul în speranța că voi urmări și eu un caft de zile mari. N-a fost să fie, în afară de ceva gură mare făcută de Cosette Chichirau care urla că se bucură că a introdus în parlament live-ul pe facebook, nimic interesant. Momentan.

Așa, dacă tot au oamenii chef de scandal, dar scandal adevărat, a căutat băiatu un filmuleț, să vadă și ei cum se face…

2 Comments on "Pucius interruptus"

  1. Aia stiu sa se bata…marii barbati cu coaie mici din Parlamentul nistru ar trebui trimisi la un boot camp cu Vastag si Doroftei…poate isi aduc aminte sa fie barbati😀

Lasă un răspuns