Sa-i intelegem si pe cei ce nu vor…

…sau nu au chef, ca acum fac referire la mine ca persoana fizica.

Adica, s-o zic mai pe direct, desi merg pe principiul ca tot timpul trebuie sa faci ceva, in ultima vreme nu am mai facut nimic. Si se cunoaste…a stagnat productia. Despre productia de bani vorbesc.

Am tot zis ca daca ai internet si mai vrei sa faci bani, treaba e simpla. Pui mana si scrii. De multe ori nu conteaza ce, important e sa perseverezi si vor incepe sa vina si banii. Multi, putini…sunt bani. Da, stiu, blogul asta l-am cam lasat in urma si, desi aveam ceva planuri mari cu el, nu m-am implicat. Aveam alte proiecte care produceau bani. Si pe aici o sa incep sa testez niste lucruri acum ca mi-a trecut lenea.

Apropo de lenea ce m-a bantuit si de faptul ca ziceam in titlu ca-i inteleg pe cei ce nu vor, de vreo doua saptamani o ard lenes. In afara de faptul ca am vazut vreo 3 seriale cap-coada, altceva nu am produs. A fost asa, o stare de moleseala, o lipsa de chef de zici ca vine sfarsitul anului. Chiar daca banii au venit constant, faptul ca nu am mai scris nimic s-a simtit la portofel. Deci, chiar ca-i inteleg pe ce ce nu vor sa faca ceva si se multumesc frecatul aiurea, cu seriale si facebook….senzatie de greiere in vacanta.

Dolce far niente cum ar zice italianul….doar ca mai avem pana acolo, mai avem de facut bani. Si banii nu se fac din uitat la seriale. A, se fac daca mai si scrii despre serialele respective. Bine, e o problema…dupa ce le vezi, cel putin eu nu mai am chef sa le povestesc si altora. Din ce am mai discutat cu unul si altul, un blog despre filme si seriale ar mai avea loc pe internet. Deci, pasionat de filme? Pune mana si fa bani din asta. Daca stai bine cu engleza, o idee de-a face bani cu un site despre filme ar fi sa-l nisezi pe…actori de culoare.

Be the first to comment on "Sa-i intelegem si pe cei ce nu vor…"

Lasă un răspuns