Testam Italia, poate facem bani sa cumparam o casa in Italia

Despre Italia se poate vorbi o vesnicie. Ai ce sa povestesti despre aceasta tara… a fost inima celui mai mare imperiu din istorie si urmele au ramas, istorie, clima,geografie. Italia este o tara minunata si acest lucru atrage turisti, Italia fiind una dintre cele mai vizitate tari din lume. Prin luna august a fiecarui an, Organizația Mondială a Turismului (OMT) face publice date cu privire la numarul turistilor din anumite tari. La ultimul raport, Italia se afla pe locul 5 in lume si pe locul 3 in Europa la numar de turisti straini. 52,4 milioane de vizitatori. Suntem prinsi si noi in statistica asta, in perioada respectiva am facut o vacanta in Italia.

De ce Italia

Stiu ca pe aici nu citeste nimeni, tocmai acesta este si motivul pentru care am sa fac niste teste legate de traficul pe site si de inspiratie, dar si despre bani. Nu’s ipocrit, si blogul asta este facut tot pentru a produce bani. Nu cred ca o sa reusesc sa fac suficienti bani incat sa cumpar o casa in Italia dar ceva maruntis tot o iesi. Ca tot ziceam mai sus ca am fost in vacanta in Italia, o parte din banii cheltuiti in vacanta respectiva veneau din blogging…Cum banii se fac din trafic si conversii, avem nevoie de ele. Pentru inceput voi scrie o serie de articole despre Italia, este un subiect interesant si voi incerca sa-l dezvolt. Revenind la test, saptamana trecuta nu am avut inspiratie sa scriu nimic pe nicaieri. Am stat si m-am gandit, am calculat, am verificat…nu s-a legat nimic. In week-end am fost la mare si, cu o bere in fata m-am trezit lovit de inspiratie. Bah, eu sunt abonat pe la diverse site-uri, inseamna ca la un momentdat m-a pasionat ceva din ce scrie respectiva persoana, de ce nu m-as inspira eu de acolo? Si, aseara, am lasat totul la mana lui random.org si din cele 7 newslatter-uri a picat 3. Apoi, inca o tragere si din articolul 3 a iesit propozitia 54.

Anul trecut eram in Italia si a trebuit ta-su sa ii pozeze pomisorii ei infloriti, si sa ii arate poza. Un pic din mica ei livada, gradina si casa in departare.

M-am uitat si pe keywordplaner si i-am dat drumul la treaba. Sunt cateva cuvinte in propozitia de mai sus ce au mare cautare pe google, Italia de exemplu, peste un milion de cautari. Casa, la fel si tot asa si vacanta. Bine, exista concurenta dar exista si potential. Deci, inspiratie pentru cei ce nu stiu ce sa scrie pe blog. O propozite, un cuvant luat la intamplare si dezvoltat subiectul. Momentan m-am oprit la Italia, e vara, e timpul vacantelor si planul pentru viitorul apropiat este ori inca o vacanta in Italia ori o migrare in Italia. Planul despre relocarea familiei in Italia a fost dezbatut si era cat pe ce sa se intample. A nascut sotia si am amanat…mai stam pe aici inca 2 ani. Vedem mai apoi. Intre timp, saptamana trecuta m-am apucat sa invat putina limba italiana, testul acesta a venit ca un semn. Glumesc, nu cred in semne.

O sa tot dezvolt toate subiectele acestea, toate centrate cumva pe Italia. Pentru urmatoarea perioada o sa sistez toata activitatea pe celelalte site-uri si o sa ma focusez aici. Sunt curios unde o sa ajunga aceste blog prin aceasta metoda. Planul este urmatorul:

-o propozitie luata la intamplare de oriunde.

-ales cateva cuvinte din propozitia respectiva, cu expunere mare in google

-un minim 10 articole cu peste 500 de cuvinte axate pe subiectul respectivLasă un răspuns