Unde va celebra Travelman de la Sibiu Centenarul?

Chiar ma gandeam zilele trecute cand am scris articolul asta la locatia din care Presedintele Klaus Iohannis va participa la festivitatile de 1 Decembrie. Si nu doar la el, ca s-a rezolvat, am aflat unde va celebra Travelman de la Sibiu Centenarul. La Bucuresti pentru parada militara de la Arcul de Triumf si mai apoi, in functie de starea vremii, cu elicopterul sau avionul, Iohannis merge la Alba Iulia…

Cel putin asa spune Gabriel Plesa, viceprimarul din Alba Iulia.

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că preşedintele Klaus Iohannis va veni la Alba Iulia după ce va participa la parada militară de la Bucureşti, cu elicopterul, dacă vremea va permite, sau cu avionul până la Sibiu.

Pana aici toate bune si frumoase, asta e menirea lui de sef de stat, este chiar o obligatie morala sa fie prezent atat in capitala cat si in orasul unde s-a infaptuit Marea Unire din 1918…dilema mea este legata insa de o poza de la parada militara de anul trecut.

In mod normal, de Ziua Nationala a Romaniei, la tribuna oficiala ar fi trebuit sa fie prezenti toti reprezentantii statului..in opozitie sau nu. Daca nu ati uitat, Presedintele a motivat lipsa unor invitati pe motiv de dosare penale. Dupa cum se vede si in poza, primul ministru Mihai Tudose a fost prezent. Au mai fost cativa membrii ai guvernului Tudose si fostii presedinti, Basescu si Constantinescu.

Acum, la un an distanta cand tensiunile sunt si mai mari, dupa ce au rasuflat informatiile despre dosarele lui Klaus Iohannis, sunt curios pana unde va merge ipocrizia turistului de la Sibiu…tare curios sunt mai ales ca internetul are memorie de elefant si citatul urmator il cam afecteaza pe presedinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, cu privire la criteriile care au stat la baza invitaţiilor făcute pentru 1 decembrie, că politicienii cu probleme, vinovaţi sau nu trebuie să facă un pas înapoi până când le rezolvă.

 

Be the first to comment on "Unde va celebra Travelman de la Sibiu Centenarul?"

Lasă un răspuns